Hoofdgerecht
4 personen
Ingrediƫnten:
- 4 el olijfolie
- 1 ui, fijn gesneden
- 3 tomaten, in stukjes
- 1 blikje tomatenpuree, a 68 g
- versgemalen peper
- zout
- 250 g rundergehakt
- 125 g magere spekjes
- 400 g spaghetti
Bereiding:
- Kook de spaghetti in ruim water volgens de verpakking.
- Bak het gehakt tot het rul is.
- Bak de spekjes 2 min. mee.
- Voeg de ui toe en fruit 3 min. op een halfhoog vuur mee.
- Voeg de tomaat toe en gaar tot het groentevocht begint in te dikken.
- Voeg de tomatenpuree toe en roer het goed door.
- Breng alles op smaak met zout en peper.
- Zet het vuur laag en in 15 min. tot een volle, dikke saus koken.
- Voeg de spaghetti bij de saus en warm het geheel op.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten